A Chevrolet Camaro valóságos sikertörténet

A Chevrolet autógyár már 1911 óta működik és azóta tart a sikertörténet. Az autógyár székhelye Detroit lett, majd rövid idővel később, a Chevrolet, a General Motors tagjává vált, ami hatalmasat lendített az autó fejlődésén.

Olyan legendává vált autók tartoznak ide, mint például az izomautó Chevrolet Camaro modell, amelyik már öt évtized óta rendíthetetlen népszerűségnek örvend. Természetesen a sikeresség az Egyesült Államokban vette kezdetét, ahol a XX. században egyre csak növelte a népszerűségét több kategóriában is.

A sport-, illetve családi autók kategóriában ez a népszerűség még az átlagnál is sokkal nagyobb volt, hiszen az 1960-as években, az említett kategóriában minden tizedik amerikai autó Chevrolet volt. Ez a sikeresség, többek között a már említett nagyon gyönyörű Chevrolet Camaro-nak is köszönhető, aminek az első generációja 1967-ben került piacra. Jelenleg már az ötödik generációnál tart a Camaro, a népszerűsége pedig még ma is töretlen ennek az izomautónak. Csodálják és vásárolják meg azt, amelyikre a leginkább vágynak!